FİRMA DETAYLARI

Minimum Yemekli Fiyat (Haftasonu)
250-500 TL
Minimum Yemekli Fiyat (Haftaiçi)
250-500 TL
Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta sonu)
250-500 TL
Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta içi)
250-500 TL
Davet Alanları
Sadece Kapalı Alan
Yemeksiz Başlangıç Fiyatı Haftaiçi
20.000 - 40.000 TL
Mekan Özellikleri
Şehir Merkezinde
Yemeksiz Başlangıç Paketi Haftasonu
20.000 - 40.000 TL
Manzara
Şehir Manzaralı

Kapasite

Yemekli Kapasite
100-150 Kişi
Konaklama Kapasitesi
Konaklama İmkanı Yok
Açık Hava Kapasitesi
Açık Alanı Yok
Kokteyl Kapasitesi
25-80 Kişi
Kapalı Alan Kapasitesi
50-100 Kişi
Otopark Araç Kapasitesi
Otopark Alanı Yok

Özellikler

  • After Party
  • Aynı Anda Birden Fazla Düğün
  • Catering Firması Getirme
  • Engelli Girişi
  • Fotoğrafçı Getirme
  • Hazırlık Odası
  • Işık, Ses ve Sahne Hizmeti
  • Menü Tadımı
  • Menülerde Değişiklik
  • Organizasyon Firması Getirme
  • Organizasyon Sorumlusu
  • Vale Hizmeti
  • Yemek Servisi


Sıkça Sorulan Sorular

Servis saat kaçta sona eriyor?
23:00
Müzik saat kaçta sona eriyor?
23:00
Hizmet verdiğiniz diğer organizasyon türleri?
Kına
Sağladığınız hizmet içeriği?
Bindallı / Kaftan, Kına Süslemesi, Kına Ekibi, Kına Töreni, Kına Müziği, Kına Tepsisi, Davul Show, Hint Kınası, Semazen, Zenne / Oryantal, Kına Mumu, Kına Takımı
Nasıl gelinir?
Cumhuriyet Mah. İstanbul Cad. No:11 Kaya Millenium İş Merkezi Beykent/Beylikdüzü

Hakkında

Hakkında

Violet Harem Suare Salonları İstanbulun çeşitli noktalarında keyifle misafir etmektedir. Beylikdüzünde bulunan mekanımızda hiç alışık olmadığınız sıradışı fakat bir okadar da beğeneceğiniz dizaynımız ile sizleri ağırlıyoruz. Ayrıca mekanımız 100 kişiden 200 kişiye kadar kapasitelidir. Yemekli yada Kokteyl organizasyonlarınızda ise 50-150 kişi arası misafir ağırlamaktayız. Gerek kolay ulaşımı, gerekse kaliteli hizmet anlayışı ile Beylikdüzünde adımızdan söz ettirmekteyiz..

Mekanın Genel Özellikleri

İstanbulun en nezih ve kaliteli semtlerinden olan  Bahçelievler, Beylikdüzü ve Avcılar olarak üç ayrı noktada mekanımız bulunmaktadır. Bahçelievlerde Violet Düğün Kına Organizasyon,  Beylikdüzünde Violet Harem Suare, Avcılarda ise Violet Kına Davet Harem Avcılar olarak çeşitli konseptlerde sizlere maksimum kalitede hizmet vermeye devam ediyoruz. Ayrıca Beylikdüzündeki mekanımızda farklı organizasyonlarınız için sizleri üç farklı salonumuzda ağırlama imkanına sahibiz. Yapacağınız organizasyonlarda kendinizi adeta sultanlar gibi hissedeceksiniz. Beylikdüzünde bulunan mekanımda yapacağınız Kına organizasyonlarında sizleri özel hissetmeniz adına Harem Suare Kına salonumuzda misafir etmekteyiz.

Dekorasyon Detayları

Harem Suare Kına salonumuzu sizler ve gelecek davetlileriniz için özenle süslüyoruz. Modern iç tasarımını harkulade renkler kullanılarak dizayn edilen mobilyalarla birleştiriyoruz. Tavan tasarımı, ışıklandırmaları ve görsel şıklığı sizlerde ve misafirlerinizde inanılmaz olumlu izlenimler bırakacaktır. Misafirlerinizin rahatlığı için özenle konumlandırılmış camdan yuvarlak masalarımız, sizlerin bu özel gününde kesinlikle mutluluğunuzun katlanmasına sebep olacak şekilde sizler için seçilmiş bardaklarımız, kadehlerimiz, tabaklarımız ve içleri huzur veren çiçeklerle dolu vazolarımız. Bunların yanında dekoratif heykeller ve ilgi çekici detaylarımızla beraber sizlere unutulmaz anlar yaşatıyoruz.

Violet Harem Suare Hizmetler

Violet Harem Suare olarak bütçenizi düşünerek şekillendirdiğimiz fiyatlarımızla sizlere önemli ölçüde avantaj sağlamaktayız. Her etkinlik öncesinde salonumuzun dezenfekte edilmesine ve havalandırmasına siz değerli davetlilerimizin sağlığı için çok dikkat etmekte, düzenli olarak bu uygulamaları yaptırmaktayız.Bu konudaki titizliğimizi masalarımız arası mesafeden ve oturma düzeninden anlayabilirsiniz. Sizler için Kına öncesi sunduğumuz bindallı ve kaftanlarda çeşitli renklerde ürün yelpazemiz bulunmaktadır. Bu hizmetlerimiz dışında Kına süslememiz, davul şovlarımız, dans ekibimiş, mumlardan tutunda tepsilere kadar herşey hizmetlerimiz dahilindedir.

Violet Harem Suare Yeme – İçme

Tüm salonlarımızda yemekli yada kokteyl organizasyonları düzenleyebilirsiniz. Ana yemekte kırmızı et yada beyaz et seçeneği, ilave olarak paçanga böreği yanında pasta ile salata menümüz vardır. Ayrıca su böreği, tatlı ve tuzlu menüden oluşan çeşitli tabaklarımız mevcuttur. Organizasyonlarınızda ışık ve sahne şovlarımızla misafirlerinize akıllardan çıkmayacak bir gün yaşatırken, yapacağımız lezzetli ikramlar ile de herkesin damaklarında muhteşem tatlar bırakacağımıza şüpheniz olmasın.

Violet Harem Suare Fiyatlar

 Violet Harem Suare de hafta içi veya hafta sonu paket başlangıçları 20.000 tl ile 40.000 tl arası olarak değişmektedir. Yine salonumuzda ister hafta içi ister hafta sonu olsun vereceğiniz Kokteyl yada Yemekli davetlerinizde fiyatlar sizlere özel 250 tl ile 500 tl olarak düşünülmüştür. Sizlere özel çalışılmış bu fiyatlarda daha öncede belirttiğimiz üzere maksimum kalitede hizmet ve müşteri memnuniyeti anlayışı ile organizasyonlarınızı planlamaktayız.

    5.0

    Beril

    Özellikle içeriye giriş anımız çok muhteşemdi süper süper.

    Yorumu Değerlendirin

Yorum Gönder